YENİ ÜRETİMLER İÇİN SÖZLEŞME İMZALANDI

Belediyemizce 26 Mart 2018 tarihinde açılan Haşhaş ezmesi üretim tesisi ile üretim yapılmaya başlanmıştı. Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN; “ İlçemizi ve ülkemizi kalkındırmanın yolu üretimden geçiyor. Bunun için daha önceleri haşhaş ezmesi üretim tesisimizi kurmuştuk. Şimdi ise kiralamış olduğumuz 84,691,50 m2 lik arazi de buğday ekimi yaparak yurt dışından ithalatını yaptığımız buğdayın bir kısmını belediyemizce üretmiş olacağız.” dedi.

Acıgöl Kooperatifler Birliğine ait olan Esentepe Mahallesi Fabrika Caddesi 67 Ada 1 No lu parselde bulunan 84,691,50 m2 lik araziyi Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN ile Acıgöl Kooperatifler Birliğin Başkanı Selim TEKER arasında imzalanan sözleşme ile 2 yıl süre ile ekimi belediyemiz tarafından yapılacaktır.

Belediye Başkanımız ve Belediye Meclis Üyelerimiz kiralamış olduğumuz arazide incelemelerde bulundular.