MUHTARLAR TOPLANTISI

02.01.2017 tarihi itibariyle Dazkırı ilçemizdeki görevine başlamış olan Kaymakam Vekili Necdet UÇAR, Başkanımız İsmail TAYLAN, İlçe Emniyet Amir Vekili Lütfi AKAR, İlçe Garnizon Komutanı J.Kd.Bçvş. Fedat KAZMA, İlçe Tarım Müdürü Mustafa CURA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat CEYLAN, Özel İdare Müdürü Yunus KORKMAZ, Vakıf Müdürü Soner MUTLU ile Köy ve Mahalle muhtarlarımızın katılımıyla, birlik beraberliği sağlamak ve sorunların giderilmesi için toplantı gerçekleştirildi.

Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıda muhtarlarımızın sorunları dinlenerek gerek kaymakamlık gerek belediyemiz tarafından giderilmek üzere çözüm üretme yolunda kararlar alındı. Yarından itibaren başlanacak ve önümüzdeki günlerde de devam edecek olan; köy ve mahalleler gezilmek ve sorunları bir de yerinde görmek üzere kararlaştırılıp toplantı sona erdi.