Masa Tenisi Turnuvası

Dazkırı Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvası 23.03.2015 günü başlamış olup bugün sona ermiştir.

Öğrenci ve yetişkinler olmak üzere iki klasmanda düzenlenen turnuva sonucunda; öğrencilerde, 1. Aytekin SARIŞAHİN, 2. Ebrar KARABULUT, 3. Nuri Can AYKAN olurken, Başkanımız İsmail TAYLAN’ın da katılmış olduğu yetişkinler klasmanında 1. Yusuf GETİR, 2. Özer ÖNEN ve 3. Önder KUTLU olmuştur. Daha sonra iki klasmanın birincileri arasında yapılan tek setlik özel maç sonunda Aytekin SARIŞAHİN rakibi Yusuf GETİR’i 21-15 yenerek alkışları toplamıştır.

Turnuva boyunca hakemlik yapan ilçemiz öğretmenleri Önder KUTLU, Serçin TAŞKIN, Gamze TAŞ, Ayşegül ESER, İbrahim PEYİS ve Atahan DOYRAN’a teşekkürü bir borç biliriz.