KÜLTÜR GEZİLERİMİZ ÇANAKKALE İLE BAŞLIYOR

Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde ilçemizde yaşayan bütün kadınlara ülkemizin dört bir yanına kültür gezileri düzenleyeceğimiz sözünün ardından çalışmalarımız tamamlandı. Bu kapsamda ilk olarak Çanakkale ‘ye gezi düzenleyeceğimizi duyurmuştuk. Bugün gezimizde bir aksilik yaşanmaması ve gezi hakkında bilgi vermek için Belediye Başkanımız ve geziye katılacak kadınların katılımı ile bilgilendirme toplantısını gerçekleştirdik.

Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN konuşmasında ; “8 Mart Dünya Kadınlar Gününde ilçemizden kadınlara özel kültür gezileri düzenleyeceğimizin sözünü vermiştik. Bu bağlamda ilk olarak Çanakkale kültür gezimizi düzenliyoruz. Bu gezimizin hepimizin mutlu olduğu kazasız ve belasız bir şekilde tamamlanmasını temenni ediyorum. Önümüzde ki yılda Ankara, İstanbul, Konya, Bursa, Eskişehir, İzmir, GAP ve Karadeniz turları ile kültür gezilerimizi devam ettireceğiz.”dedi.