KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİMİZ 3 YAŞINDA

22 Ekim 2015 Tarihinde hizmete başlayan Dazkırı Belediyesi Gülen Kora Kreş ve Gündüz Bakım Evimiz 3.yılını kutluyor.

23 Ekim 2017 Pazartesi günü kreşimizde yapılan programa İlçe Kaymakamımız Mehmet KEKLİK, Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, İlçe Jandarma Komutanı Fedat KAZMA, İlçe Emniyet Amir Vekili Ramazan ÖNCÜ, Alkim Alkali Kimya A.Ş İşletme Müdürü Ünal ARIK, Alkim Alkali Kimya A.Ş. Maden Mühendisi Mahmut ESER, Belediye Meclis Üyelerimiz, Okul Yöneticileri, Öğretmenler, Öğrenci Velileri ve Öğrencilerin katılımı ile Kreşimizin 3.yılı kutlandı.

Program akışı; Belediyemiz tarafından kreşimizin bahçesinde organize edilen yemek ile başlamış olup, Kelebekler Sınıfının gösterisi ve Arılar Sınıfının oyunu ile devam etti.Balon patlatma ve Heykel Oyunu ile öğrencilerimiz eğlenceli dakikalar geçirerek,Fotoğraf çekiminin ardından programımız sona erdi.