KOMŞU BELEDİYELERİN DOSTLUK MAÇI

Geçtiğimiz haftalarda Kardeş belediyemiz olan Bozkurt Belediye Spor ile düzenlediğimiz dostluk maçının ardından bu hafta da yine Kardeş Belediyemiz olan Evciler Belediye Spor’u sahamızda ağırladık.

Dazkırı Belediye Spor ile Evciler Belediye Spor arasında düzenlenen dostluk maçı; Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, Evciler Belediye Başkanı Saim ÖZER, Başkan Yardımcımız Mehmet DOĞAN, Meclis Üyemiz Levent DİKER ve futbolseverlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Dazkırı Belediye Spor Kulübünün yeni yönetiminin ilk maçı olan bu dostluk maçı; Başkanımız İsmail TAYLAN ve Evciler Belediye Başkanı Saim ÖZER’in başlama vuruşuyla başlatıldı. Dazkırı Belediye Spor’un Semih, Ali, Seçkin ve Mustafa’nın ayağından bulduğu gollere, Evciler Belediye Spor Ramazan ve Efe’nin golleriyle karşılık verdi. Dostane geçen maçı 4-2 lik skorla Dazkırı Belediye Spor kazandı.