KADINLARA ÖZEL KÜLTÜR GEZİLERİMİZ ESKİŞEHİR İLE DEVAM EDECEK

Belediye Başkanımız İsmail Taylan geçtiğimiz yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde düzenlemiş olduğumuz “Haydi Kadınlar Sinemaya” ve “Kadınlar Matinesi” programlarında kadınlarımız için kültür gezileri düzenleyeceğimizi belirtmişti. Başkan TAYLAN sözünü tutarak bu kapsamda ilk olarak Çanakkale Kültür Gezileri’ni gerçekleştirmişti.

Şimdi de belediyemizin düzenlemiş olduğu 2. Kültür Gezimiz olan Eskişehir Gezisine başvurularımız başlamış olup belediye özel kalem birimimize yapılmaktadır. Gezimize katılmak isteyen hemşehrilerimizin 8 Mart Cuma gününe kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

Gezilerimiz program dahilinde 12 ve 13 Mart tarihlerinde günü birlik olarak düzenlenecektir. Bilgi için 05351042900 numaralı telefonumuzu arayabilirsiniz.