İLÇEMİZDE MUHTARLAR GÜNÜ

19 Ekim Muhtarlar Günü kutlama programı Mahalle ve Köy muhtarlarımızın katılımı ile gerçekleştirildi. Program; Atatürk Anıtına çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlamış olup ardından ziyaretlerde bulunan Mahalle ve Köy Muhtarlarımız öncelikle Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında köy ve mahalle muhtarlarımızla, ilçemizde gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi veren Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN aynı zamanda muhtarlarımızın sorunlarını dinleyerek, çözüm yolları üzerine bilgi alışverişinde bulundu. Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN Muhtarlarımızın gününü kutlayarak hediyelerini takdim etti.

Daha sonra Mahalle ve Köy Muhtarlarımız İlçe Kaymakamımız Mehmet KEKLİK’ i makamında ziyaret ettiler. Program İlçe Kaymakamlığımızca organize edilen öğle yemeği ile sona erdi.