İLÇEMİZDE BAYRAMLAŞMA BAŞLADI

Yarından itibaren idrak edecek olduğumuz Ramazan Bayramının bayramlaşması ilçemizde ebediye intikal etmiş yakınlarımızın ilçemiz mezarlığında ziyaret edilmesi ile başladı. 4 yıldır olduğu gibi bu yılda belediyemiz personeli ziyarete gelen hemşehrilerimizi ilçemiz mezarlığı girişinde gül suyu ve şeker ikram ederek karşıladı.Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN ziyarete gelen hemşehrilerimizle bayramlaştı. Ayrıca imamlarımızın öncülüğünde toplu halde dualar edildi.

Belediye Başkanımız ilçemiz köylerine de personel görevlendirerek köy mezarlıklarımıza gelen hemşehrilerimizinde aynı şekilde karşılanıp ikramlarda bulunuldu.

İlçemizde Resmi Bayramlaşma 6 Haziran 2019 Perşembe günü saat 11:45’de Belediye Düğün Salonunda Sayın Valimiz Mustafa TUTULMAZ ve İl Protokolünün katılımı ile gerçekleşecektir.