İlçemiz Merkez Karayolu Peyzaj Çalışması

Dazkırı – Dinar Karayolunun 12+000 ve 16+000 kilometresi arasında Karayolları Genel Müdürlüğü 13.Bölge Müdürlüğünce yapılacak olan kamulaştırma sahası içinde bitkilendirme, ağaçlandırma, çimlendirme ve sulama sistemi yapılan alanda peyzaj düzenleme çalışmalarının bakımı Karayolları Genel Müdürlüğü 13.Bölge Müdürlüğü ile yapılan protokol gereği Dazkırı Belediye Başkanlığımız tarafından yapılacaktır.

Yapılan bu çalışmaları Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, Fen İşleri Müdürü Evrim SEZER ve Zabıta Amiri Hasan ŞENBUCAK yerinde inceleyip Karayolları ekibinden çalışmalarla ilgili bilgi aldılar.

Başkan TAYLAN ilçemizin daha modern bir görünüme kavuşması için yapılan bu çalışmanın hız kesmeden devam edeceğini, çalışma tamamlandıktan sonra ilçemizin daha estetik bir görüntüye sahip olacağını ve temiz bir çevre için çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.