CUMHURİYET İLKOKULU DAHA GÜVENLİ

Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN okul ziyaretleri kapsamında 27.11.2017 tarihinde Cumhuriyet İlkokulunda Okul Müdürü Erol ÖKTEN ile okulun giriş kısmında bulunan merdiven ve merdiven üzerinde bulunan mermerlerin kış aylarında yağacak kar ve buzlanma ile çocuklarımız için tehlike oluşturacağı bu kısmın üzerinin kapatılmasının sorunu ortadan kaldıracağı yönünde mutabık kalınmıştı. Başkanımızın talimatı ile yapımına başlanan çatı kısa sürede tamamlandı. 18.12.2017 tarihinde tekrar okulu ziyaret eden Belediye Başkanımız yerinde incelemelerde bulundu ve “Geleceğimiz olan gençlerimiz, çocuklarımız için ne gerekiyor ise Dazkırı Belediyesi olarak yapmaya hazırız.” dedi.

Cumhuriyet İlkokulunda Belediyemizce daha önceden de, bütün sınıfların, odaların ve koridorların yer döşemesi laminant parke giriş kısmına ayakkabı dolabı, tuvaletlerin yenilenmesi, okul bahçesine kilitli parke taş döşemesi, yeşil alan yapımı, ana sınıfı kısmına laminant parke üzerine halı, oyuncak ve eşya dolabı, çeşitli oyuncaklar alınarak eksiklikleri giderilmişti.