BÜTÜN ÜMİDİMİZ GENÇLİKTE

Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN ilçemizde bulunan Ahmet Zübeyde Turba Anadolu Lisesi,İmam Hitap Lisesi,Anadolu Lisesi,Mesleki Eğitim ve Teknik Liselerini ziyaret ederek, liseden mezun olacak öğrencilerimizle sohbet edip kendilerine mezuniyet hediyesi olarak flash bellek verdi.

Öğrencilerimize İsimlerine özel flash belleklerin içine hazırlanmış olan video ile beraber takdim edildi. Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN’ın öğrencilerimize videodaki mesajı; “Sevgili kardeşim, gelecek hayatın için önemli bir dönüm noktasındasın. Bu dönüm noktasında vereceğin karar ile eğitim hayatına devam edecek veya çalışma hayatına başlayacaksın. Hangi kararı verirsen ver senin en doğru kararı vereceğinden hiç şüphem yok. Çünkü Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün dediği gibi “Bütün Ümidim Gençliktedir” diyor, sevgi ve saygıyla selamlıyor, gelecek hayatında başarılar diliyorum”.dedi.