BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR KÜLÜBÜMÜZÜ BÜYÜTTÜK

Belediye Gençlik ve Spor Kulübümüz bünyesinde açılacak olan ; kadınlar için plates, zumba, step, aerobik; minikler, yıldızlar ve yetişkinler için ise taekwondo kurslarımıza kayıtlar devam etmekte olup 25 Eylül salı günü saat 18:00 de, plates, zumba, step, aerobik; 26 Eylül çarşamba günü minikler ve yıldızlarda saat 18:00, yetişkinlerde ise saat 20:00 de kurslarımız başlayacaktır.

Ayrıca 2 yıldır hizmet veren spor salonumuzdan bu sene iki öğrencimiz salonumuzda almış oldukları kurslar sayesinde spor liselerine çok daha kolay yerleşerek hayatlarına yön vermişlerdir. İki öğrencimize de hayatlarında başarılar diler diğer kursiyerlerimizin de hayalleri uğrunda salonumuzdan olumlu yönde faydalanarak ilerlemelerini temenni ederiz.

Kurslar için iletişim numarası : 05057739015