BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTE REKTÖRÜNE ZİYARET

Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN Dazkırı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Harun CANSIZ, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kemal Muhammet ERTEN ve Yüksekokulu Sekreteri Ahmet Orhan ÜSTÜN ile birlikte Nisan ayında Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğüne başlayan Prof.Dr. Mehmet KARAKAŞ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunup, yeni görevinde başarılar dilediler.

Görüşmede Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN belediyemiz tarafından yapımı devam eden yeni üniversite binası hakkında bilgi verip, Yüksekokulumuzun yeni yerine taşındıktan sonra açılması planlanan yeni bölümler hakkında istişarede bulunuldu.

Belediye Başkanımız ve Yüksekokulumuzun yöneticilerinin ziyaretinden memnun kaldığını belirten Rektörümüz ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.